Fan fan fan

Fick jag spela om partiet
Fick jag chansen en gång till
Fick jag vrida tillbaks tiden om dom gav mig en ny giv

Veckorna bara kutar fram

Söndag, igen! Det var nyss hela tre veckor kvar till flytten till Norge, men imorgon är det bara en vecka kvar, och i och med att veckorna går så jävla fort fram så är vi ju där väldigt snart! Nästa vecka kommer gå hur fort som helst. Bara imorgon har jag massor att göra!

Helgen har varit helt ok. I fredags blev det tacotårta, Bill och Bob och Bmb. Började bra, mitten sög, slutade ok. Igår kom storasyster och hälsade på och stannade kvar till idag. Det blev en lugn lördagskväll, alla var ganska trötta. Men vi åt tacos och kollade på tv. Det var mysigt! Roligt att syrran kom hit och hälsade på innan jag åkte till Norge. Vi ses ju inte allt för ofta eftersom hon bor i Stockholm, så jag blev glad att hon åkte hit! Idag hjälpte hon mig med mitt CV, finputtsade lite och hjälpte mig att skriva mitt personliga brev som jag inte gjort än. Hatar sånt, när man ska skriva en massa "bra" saker om sig själv, vad man kan och vill osv. Så tack för hjälpen, nu har jag ett bra och välskrivet CV!

Nu står min godispåse och väntar på att få bli uppäten, måste bara bestämma mig för vilken film jag ska glo på. Jag och min ensamhet!


Idag händer det grajor

Snart ska jag iväg och både pierca och tatuera mig.

New in


Idag är jag trött

Som sagt, idag är jag trött. Igår natt fick jag nog av photoshop och gav upp när jag låg halvt och sov med datorn på magen. Klockan var väl runt 3 då, och idag väcks man kl 10 av att någon sågar hål i dörrar. Jättekul.
Nu ska jag sätta mig och fylla i ännu mer papper från a-kassan och skicka in dom så jag får pengar nångång. Dom blir ju aldrig nöjda, det är det och det som fattas och det är det och det som måste göras! Ingenting kan aldrig fungera som man vill.


Jag blir typ tokig

Jag har bråkat med photoshop i snart 6 timmar, men jag ger mig fan inte! Inte en chans! Jag ska knäcka systemet, och skratta rakt ut när jag fått ordning på allt.
Det började med att jag skulle installera om mitt cs5, men sen fick jag inte ner det ordentligt och då provade jag med cs4 i stället eftersom det egentligen inte är så stor skillnad. Men det vill inte heller fungera, håller på att installera om det för tredje gången nu! MÅSTE HA PS! Jag sitter väl här till morgonkvisten och försöker få det att funka...

Do some good

Idag har Eve och jag varit ute och fotat lite. Det går inte att bara ligga inne hela dagarna, man får spader. Så eftersom det var fint väder idag så bestämde vi oss för att gå ut och fota. Nu sitter jag och leker lite i ps med några utav bilderna. Mitt nästa projekt är att lära mig att skapa något eget. Från scratch. Jag har försökt, men det gick åt helvete. Har inte riktigt fattat än, men jag har fått en del hjälp och fått några bra insperationssidor. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!











Idag har vi lekstuga i photoshop


Jag blev kallad emo för den här bilden. Kul.


Won't you give me something I need

Still nothin to do. När man sitter och söker på google efter saker att sysselsätta sig med är det fan illa. Man känner sig helt värdelös ju! Man har inga pengar, man har inget att göra, man bara sitter och väntar på något som inte ens kommer hända. Oslo kommer hända, men det är om två veckor. Två veckor känns som en jävla evighet nu alltså. Jag tycker ju det ska finnas massor av grejer att fixa innan jag drar. Kommer inte på en enda grej.

Den här veckan väntar jag på besked från arbetsförmedlingen och a-kassa, hur mycket jag får i ersättning. Dom sa senast den här veckan och jag hoppas dom håller det. Måste köpa en vinterjacka så jag inte fryser ihjäl, och jag måste faktiskt gå till frissan. Klippte lugg själv i lördags, visst det ser väl okej ut men den måste nog fixas till av en riktigt frisör. Lite ljusare slingor på det så ser man väl bättre ut i skallen än vad man gör i nuläget.

Ska väl försöka hitta på något att göra nu. Jag har en påse full med gamla foton från förr, när man var liten, som jag faktiskt skulle kunna gå igenom. Behöver hitta ett bra foto till min tatuering som jag vill göra. Vill ha ett porträtt av mamma och mig när jag var liten. Det ska bli den mest perfekta tatueringen någonsin! Den bästa och den finaste.

Lazy lonely sunday stuff

Bakismatdags. Pizza eller kebab, inte riktigt bestämt mig än. 300 burkcolor på det. Ikväll blir det filmmaraton. Ha en bra söndag.


Dont matter

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1985346/toysandflavors?claim=mkrpmeghnag">Följ min blogg med bloglovin</a>

I wash my mouth with soap before i go

Följ med fjärilar och fåglar som du ser
Kasta allting som du inte vill ha med
När vägen går isär och floden blir ett hav
Låt din stjärna visa vilken väg du ska

Bleed it out

Kvällen kanske kan sluta bra ändå. Jag har en känning men man vet ju aldrig! Peppar just nu med NOFX och ett glas rööövin. Ha en trevlig lördag! /Bitterfittan


And when I come home they’ll be damn proud of me

Västerås. Jag får panik, ångest och mår dåligt av den här förbannade tråkiga, gråa staden. Andas, andas.

Night owl




Check yourself before you wreck yourself

Idag har jag fått saker gjort. Först var jag hos läkarn kl 10, sen drog jag till arbetsförmedlingen på planeringsmöte, helt i onödan eftersom jag ska åka till Norge, men jag behöver pengar av dom jävlarna så jag var tvungen. När jag var klar där mötte jag upp Eve och vi gick till Magic Lines och köpte töjning och efter det blev det lite shopping som är absolut helt förbjudet för mig egentligen. Avslutade det med en fika på Gränden med fina vänner.
Imorn ska jag till tandläkarn och kolla hur min käft och tandkött mår, om det har blivit helt återställt. Ska kräva att dom drar ut två av mina vidsomständer som har krånglat en miljard gånger också. Fredagskvällen för min del ser lugn ut, spenderar den nog framför Idol med en påse chips och en skål med dipp. Eller...?

New in






Nu ska det töjas mer. Just nu har jag 3 mm i vänstra och 4 mm i högra, och nu ska jag byta 3an mot 4an och 4an mot min nya 6a!

Time

Jag är så rastlös om dagarna nu så jag kommer klättra på väggarna snart. Jag vill bara dra nu! Osloooo! Nu är det mindre än tre veckor kvar, men det känns om en evighet.
Igår skrev vi ner lite matgrejer vi ska handla med oss. Typ konsevrer, pasta och pulvermos. Vi ska leva så jävla billigt som det bara går. Hålla oss inne så man inte spenderar massa pengar. Nu ska vi spara! Jag väntar på två intervjuer angående jobb också. Solid bemanning och Nova Vista. Båda jobben är typ sälj/marknadsföringsjobb och det jobbade man med i Barcelona, så det är man inte så sugen på göra igen. Inte just nu. Vill hamna på samma jobb som Mirelle också, kan någon anställa oss båda två eller?!
Vill åka nu, vill ha en varm, skönt vinterjacka, vill ha ett jobb, vill ha nya kläder, har inte råd, vill gå till frissan, har inte råd, vill åka nuuu!


Ibland leker jag i photoshop.


Another lazy sunday stuff

Helgen har varit rolig faktiskt! Eller från onsdag så har jag haft roligt. I onsdags drog vi ut och drack öl. Hamnade på slisk Silk, var nästan helt ensamma på hela stället men vi gjorde det till en kul kväll. Sket i allt och dansade loss på dansgolvet, Erica ställde sig på baren och dansade! Det blev en galen onsdag. I fredags var vi på Silk igen för att lyssna på Promoe, men då gick det fan inte att vara där för det var snorungar överallt. Man börjar ju faktiskt känna sig gammal när man är ute på krogen nu för tiden. Igår var jag på Bjurhovda hemma hos Thomas! Där hade man inte varit på aslänge, och man fick träffa gamla kompisar också! Som man inte träffat på år! Kvällen slutade på Bmb. Helt ok kväll.
Nu sitter jag och funderar på vad jag ska äta. Jag vill äta nå riktigt flottigt, bakismat. Och chips och dipp vill jag också ha. Och en bra film.

Nu har Ella flyttat till Barcelona också. Hon har packat ner alla sina grejer här, lagt i flyttkartonger och plockat undan allt från sin sida av rummet. Det är sorgligt. Förutom ett par veckor i somras har jag spenderat all min tid med Ella 24/7 i över ett års tid. Så det kommer ju kännas jävligt skumt nu när jag inte kommer få träffa henne på flera månader. Ledsen i ögat. Vi kommer ses till nyår, då jag och Mirre också åker ner till Barca, men det blir ju bara en vecka eller så. Sen ses vi inte förrän i maj typ, när jag flyttar till Barca. Kommer sakna!!!

Nu ska jag leka lite i photoshop!


Frida kommer sakna sin Ellinor!


BCN


Lazy sunday stuff

Idag är dagen då man får lata sig huuur mycket man vill. Vaknade ganska sent idag, satt uppe hela natten igår och lekte i photoshop. Nu börjar man hajja ett och annat!
Snart kommer min älskade vän Mirelle och hämtar upp mig, och vi ska ut på lite äventyr. Typ till Mc Donald's och fetta lite. Idag känner jag mig väldigt glaaad av någon konstig anledning! TRALALALA!


Today was just a downer

Nu ska Erica och jag gå och käka mat på Gränden! Som jag har varit sugen på mat därifrån, mmmmhhh! Igår var man bara hemma, glodde på idol tillsammans med Erica, Mirre och Ella. Mina fina, fina vänner! Ni gör min dag!


I've got to work, got to work, got to work right now!

Då drar man iväg och jobbar då! 11-19. Syrran ringde och väckte mig och frågade om jag ville stå på Coop Extra idag och dema ut pizzor från Dr. Oetker. Klart man ställer upp för både pengarna och storasyster! Kom gärna förbi och provsmaka!


You've got a friend in me

Ojojoj vilken händelserik dag! NOT! Det vettigaste jag gjort idag är att ha pillat mig i naveln. Typ. Så det finns ju inte mycket att skriva om, om man säger så. Jag lagade mat till Ella och mig ikväll. Hemmagjorda köttbullar, yammyyy! Fast Ella åt ju sina vegetariska köttbullar då. Gott.
Nu ska vi glo på Toy Story 3 och äta choklad!

Munuppdatering: still hurts, kan äta men inte normalt! Ringde tandläkarn tidigare och han (Bosse the man) sa att jag skulle ringa min husläkare i stället, och gå och kolla mina blodvärden och skit. Det är väl munnen jag har fel på tänkte jag?! Vad nu då? Sluta skräms nu Bosse. Får väl göra det då, men jag tycker fortfarande dom kan dra ut dom här förbannade visdomständerna!



Grow up, no thanks

Sitter och söker jobb i Norge. Har hitills fått iväg ett mail. Starkt jobbat Sofia! Norska ska ju vara lätt att förstå, men det är fan inte lätt att läsa! Tur att man har google translate.
Ute regnar det för fullt. Pissväder helt enkelt, så man blir väl inne hela dagen idag. Men det enda som jag måste göra idag är att ringa a-kassa och tandläkarn. Måste nog städa undan bland mina kläder också, dom ligger lite överallt och huller om buller. Snart ska jag käka lurre!

Bra skit!

Yesterday is history, tomorrow is a mystery

Jag älskar att jag älskar tiden som skall komma! Knepigt men sant. Oslo med min älskade Mirelle, Erica kommer vara där och sen kommer Malin! Tråkigt dock att Ella åker tillbaka till Barcelona och inte med oss. Kommer sakna min Ellinor ju! Men vi ses i Barca över nyår! Förresten, nu är det bestämt vilket datum vi flyttar till Norge. 8 november drar vi! Känns förjävla skönt.

Just nu sitter jag och Ella i varsin säng och äter allt från munkar till chokladbollar och glor på svenneprogramet Kungarna av Tylösand. Om ett tag blir det film, Get him to the greek. Bra skit!

Munuppdatering: jag kan nästan äta normalt igen, NÄSTAN. Det gör ont, men jag är hungrig förfan!


We'll be alright


Have you seen the world?

Det högg till i hjärtat nyss! Jag tänkte på Barcelona, och hur mycket jag saknar. Saknar gör man ju alltid så fort man inte är där, men det var när jag tänkte på att jag inte kommer få åka tillbaka på flera månader som det kändes i hjärtat. Varför är man inte där man vill vara?

Ska snart ta en dusch och sen traska ner till roliga arbetsförmedlingen. Måste ringa till tandläkaren också, för den här skiten i käften vägrar ju ens bli en gnutta bättre. Orkar inte.............


Norway

Mirre ringde mig från hennes jobb ganska nyss. Hon ska säga upp sig i veckan, och det betyder att vi drar till Norge i slutet av månaden eller senast i början av nästa månad!!! BAM! Nu ska jag väcka Ella för snart ska vi tvätta. Btw så har jag fortfarande cpont i hela käften, blir ju bara värre och värre. Uppsvullen överallt! Vad är det för skitpenicillin jag fått?!


Shoot me

Fyfan vilken jävla helvetes smärta jag har i käften nu! Kan varken äta eller dricka, prata eller skratta, svälja eller spotta, knappt bita ihop med käkarna! Inget! Jävla tandkött, varför ska det här hända mig när det kan hända någon annan i den här jävla dårvärlden, men nej självklart ska jag få skiten. Och dom här visdomständerna ska fanimig ut ur käften fortare än kvickt, och säger dom att jag så ska betala en krona för det kan dom dra läppen över huvudet och svälja! Så mycket problem som jag haft med visdomständerna, och så många gånger jag bett dom dra ut dom! "Nehe du, det behövs inte, det kostar massa pengar och vi är alldeles för snåla för det, så det så!" UUUÄÄÄÄHH!

Nåja. Jag har ingen feber kvar iaf. Tror jag. Så jag är pigg nog att söka lite jobb i Norge, men det är ju inte det enklaste heller. Jag vill bli serverad med ett jobb på ett guldfat av typ kungen eller något. Det hade varit snärtigt va! Imorn, om min käft inte är fuckad, ska jag till Ams och skriva in mig (igen!) så jag kan skicka in mina a-kassapapper till a-kassan. Kan man säga så? Det var mina planer för imorgon. Någon som läser denna nya tråkiga blogg som kanske inte gör något vettigt förs sig, som kanske vill hitta på något imorn? Jag skulle ju kunna klara av en milkshake faktiskt, bara jag får ett sugrör!

Jag är så patetisk så jag spyr. Sluta whina fyfan!


Dirty old town

Då var man tillbaka i Västerås igen. Med feber, halsont och tandköttsinflammation. Great.  Men jag har haft nästan 3 underbara veckor i Barcelona. Underbara som alltid. Här hemma är det kallt och tråkigt. Jag saknar alla fina människor där nere! Nu är man tillbaka i vardagen igen, och jag och Mirre ska satsa på att komma iväg till Norge nu så fort som bara fan. Make some cash för att sen åka tillbaka till Barca till våren/sommaren nästa år. Fast jag kommer ju inte kunna hålla mig borta därifrån. Jag har redan lovat folk att åka ner och hälsa på över nyår. Ojojoj.
Nu ska jag bara krya på mig och käka min pencillin så jag blir frisk nångång. Så jag kan äta igen, för det går inte med den här halsen och det här tandköttet. Fifan asså.


RSS 2.0